Canciu Alexandru Avocat online, consultanta juridica online

O multime de activitati si servicii sunt desfasurate ONLINE, prin telemunca sau servicii online. Numarul acestora a crescut odata cu problemele impuse de pandemia mondiala de COVID 19, lumea realizand , dintr-o data ca sunt activitati care pot fi desfasurate la fel de bine si de la distanta. Mai mult, s-a constatat ca in unele situatii rezultatele erau mai bune decat cele obtinute in modul traditional , prin program normal de munca, la birou.

Totodata, institutiile publice au realizat , intr-un final ca unele activitati se pot presta si prin comunicarea online, prin platforme proprii sau alte mijloace (ex: plati impozite si taxe, depunere declaratii fiscale etc). Un exemplu elocvent in acest sens poate fi Oficiul Registrului Comertului, care permite ca toate operatiile  si serviciile prestate sa se realizeze online, prin platforma dedicata, astfel incat o societate comerciala poate fi infiintata 100 % doar online.

Serviciile prestate de Cabinetul de Avocat Canciu Alexandru  sunt actualizate cu timpurile , astfel incat exista o multitudine de servicii care pot fi prestate prin mijloacele de comunicare online (Skype, Whatsup, telefon , email etc). Serviciile ONLINE au avantaje considerabile fata de cele traditionale, deoarece limiteaza timpul pierdut al ambelor parti (deplasare la birou, deplasare la institutii etc) si faciliteaza interactiunea la distanta, care altfel, in mod normal nu era posibila (intre persoane aflata la distante mari, in strainatate etc). Practic oricine are nevoie de serviciile unui avocat, poate avea unul la dispozitie intr-un timp scurt si cu cheltuieli mai reduse.

Ca avocat si impatimit de tehnologie imi face placere sa pot presta serviciile juridice prin mijloacele de comunicare online deoarece reduc timpul pierdut altfel cu stat la ghisee si cozi la institutii publice, diferite deplasari etc. De asemenea clientii mei ma pot apela , video sau telefonic si putem discuta in aceleasi conditii in care ne intalneam la birou.

Actele care in mod normal se primeau de la client in mana, acum pot fi transmise cu usurinta scanate/pozate, prin intermendiul emailului, whatsup sau alte mijloace online. Cu putine exceptii, actele necesare atat intr-un proces cat si la diferite institutii sunt suficient sa fie in copie (copiile vor fi facute la biroul meu).

Serviciile prestate in ONLINE sunt in principal :

  • servicii de consultanta juridica in diferite domenii
  • redactare de acte cu continut juridic (plangeri, actiuni la  instanta, contracte etc)
  • infiintare societati comerciale si in general orice activitate ce tine de societatile comerciale
  • incheiere contract de asistenta juridica pentru asistenta si sau reprezentare in instanta . In instanta , ma voi deplasa pentru sustinerea cauzei.

Plata serviciilor online se  face in contul bancar, prin internet banking sau alte modalitati de plata online.

In curand voi implementa si o modalitate prin care plata sa se faca direct pe acest site.